Kako biste producirali sjajno dizajniran logotip, potrebni su posvećen rad i informisanost o poslednjim trendovima u dizajnu. To je verovatno najbolji način da uspostavite identitet brenda, čineći uticaj na klijente i bivajući sigurni da će oni zapamtiti vaš brend.


Ne postoji korisnik interneta koji nekada nije kliknuo na neki od linkova, pronašao 404 stranicu i ostao zatečen. Ukoliko ste se ikada zapitali čemu služi 404 stranica i zašto ste baš vi bili srećnik da je pronađete, ona zapravo predstavlja serversko obaveštenje da stranica koja se nalazila na linku koji ste pronašli, više ne postoji, tj. da je uklonjena sa sajta.


Svaki dobar dizajn podrzumeva i dobru tipografiju. Ovo se odnosi kako na print dizajn, tako i na web.
Ipak, pronaći dobre tipografske kombinacije nije lako. Mnogi dizajneri se oslanjaju na besplatne alate kako bi pronašli odgovarajuće kombinacije.


Rekli su vam da će marketing rešiti sve – oglasiš se da postojiš, napišeš reklamu „sa udicom“, nađeš neku sliku, malo bustuješ, malo bloguješ i od prosečne, tvoja prodaja će postati bombmastična. Rešili ste da probate. I sve ste uradili, bili ste uporni, uvereni da ćete uspeti…. ali rezultata i dalje nema?


Možda ovi saveti neće biti dovoljni da naprave od vas gura social media marketinga, ali daće vam sjajan uvid u osnovne postulate uspešnog social media menadžmenta. Jednom kada usvojite i primenite svaki od njih, bićete na putu da izgradite ozbiljno prepoznatljiv i angažovan brend.

1 2 3 8